Verzekerd van heldere afspraken

Nu Exclusief bij NYKKO de voordelige Duitse hypotheek met Nederlandse voorwaarden. We zijn er best wel een beetje trots op dat dit unieke product naar Nederland hebben gebracht. Met Sparkasse Westmünsterland hebben we een sterke en betrouwbare partner gevonden. Samen met Sparkasse Westmünsterland kunnen wij al uw droom-woonwensen mogelijk maken. Een aantal zaken die u moet weten:

Is het pand dat u wilt financieren bestemt voor bewoning
Wilt u financieren als privépersoon (geen bedrijfsfinancieringen)
Is de hoogte van het te financieren bedrag niet meer dan 75% van de taxatiewaarde van het te financieren object
Bij voorkeur bent u woonachtig in Twente of de Achterhoek

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit unieke product doe dan de check:
Klik hier   

HYPOTHEKEN

De wereld van hypotheken lijkt een doolhof. Waar moet u allemaal op letten? Wat is voor u het meest gunstig? En wie wil die hypotheek verstrekken? Overzicht geeft inzicht. Laat u objectief adviseren. Wij zijn onafhankelijk, wij leveren maatwerk. Geen situatie is hetzelfde. Hypotheken dus ook niet. Bovendien brengt de tijd veranderingen met zich mee. Maar hoe weet u of u nog goed zit? Het is belangrijk om hier periodiek naar te kijken. Waar liggen uw prioriteiten? Wat sluit aan bij uw levensfase? Samen kijken we naar wat voor u het meest aantrekkelijk is. Renteverschillen, lage maandlasten, voorwaarden en toekomstplannen, alles wordt meegerekend. En wanneer blijkt dat het voor u beter is om uw hypotheek aan te passen of om helemaal over te gaan naar een andere verstrekker, dan helpen wij u om zo snel mogelijk om te schakelen. Dat levert u immers direct geld op!

Law 5

U wilt meer informatie?

Bestel dan hier de productbrochure, we sturen u deze graag toe. Vult u dan de korte vragenlijst in, dan weet u ook meteen of u in aanmerking komt voor dit unieke product.

Uiteraard kunt u deze ook als pdf bestand downloaden.
klik hiervoor op de afbeelding!

Met meerdere vestigingen in Oost Nederland kunnen wij u optimaal van dienst zijn in meerdere disciplines, denk hierbij aan hypotheken, verzekeren maar ook makelaardij en financieringen behoren direct of indirect bij ons dienstenpakket. Neem vrijblijvend contact met ons op we helpen u graag!